Masuk press

2 Feb

Lepas check out dari hotel Kakmin ikut Kak Kasmah iaitu salah seorang kakak fasi yang berasal dari Miri terus menuju ke Kampung Sukan Petronas. Perjalanan tu ambik masa lebih kurang 15 minit. Lepas sampai je terus angkut barang dekat bilik F. Bilik dia boleh tahanlah siap ada air cond lagi hah, ambik kau.

Then Kak Seni kata kiteorang ada mensyuarat. Masa tu, mesyuarat apa pon tak tahu lagi. Sesampai je dekat conference room, terkejut Kakmin tengok bilik tu dah penuh dengan pihak dari PERKIM, HIKMAH dan lain-lain. Diorang ni tengah tunggu pihak dari surat khabar. Alamak oiyy, press nak datang lah !!.

Journalist tu bayak tanya soalan. Biasalah journalists kan. Lepas habis sesi temubual dengan journalists, kiteorang pon ambik gambar untuk letak kat news. Dekat tangan setiap sorang siap pegang pamphlet Malam Mahabbah Rasulullah s.a.w lagi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: